Her er du: Forsiden > Office Machines > Bordregnere > CANON Calculator Canon LS-80 TCG

Vent venligst...

Nyhedsbrev

Tilmeld dig for at modtage specialtilbud og nyheder via email

Bordregnere

Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.
CANON
CANON Calculator Canon LS-80 TCG (4423B002AB)

CANON Calculator Canon LS-80 TCG

Varenr.: 4423B002AB
EAN: 4960999789354
  • Type Regnemaskiner

Beskrivelse

Denne minilommeregner med 8 cifre til skrivebordet er fremstillet af genbrugsmateriale fra Canon for at fremme miljømæssig bæredygtighed. Den leveres med et stort LCD-display samt praktiske funktioner til virksomheder og til beregning af moms.
- Den øverste og nederste del af kabinettet samt batteridækslet er fremstillet af 100% genbrugte materialer fra kopimaskiner fra Canon
- Dobbelt strømkilde: solceller og udskifteligt batteri
- Moms- og valutaomregningsfunktioner
- Stort LCD-display
- Smart design, stilfulde farver
- Automatisk slukning af hensyn til energibesparelse.

Forbedring af miljømæssig ydelse
LS-80TEG er en minilommeregner med 8 cifre til skrivebordet, som er designet til at forbedre effektivitet og miljømæssig ydelse. Med henblik på at bevare ressourcer og reducere affaldsmængder er den øverste og nederste del af kabinettet samt batteridækslet fremstillet af 100% genbrugte materialer fra kopimaskiner fra Canon. Produktet er den perfekte løsning til miljøbevidste privatforbrugere samt virksomheder med en grøn profil. Desuden imødekommes IS0 14001-certificeringens krav til bæredygtig drift for store virksomheder.

Energieffektivitet og længere produktlevetid
Den dobbelte strømkilde sikrer energieffektivitet. Lommeregneren anvender udskiftelige batterier, hvilket sikrer længere produktlevetid - til forskel fra visse lommeregnere, der skal kasseres, når batteriet er brugt op. Den kører også på solceller for at skabe optimale energibesparelser. Den automatiske slukkefunktion slukker lommeregneren, når den ikke har været i brug i 7 minutter, hvilket sparer endnu mere energi.

Praktiske moms- og valutaomregningsfunktioner
Praktiske moms- og valutaomregningsfunktioner gør denne minilommeregner til skrivebordet perfekt til både kontor- og hjemmebrug. Bestem momsen med et tryk på en knap, og konverter hurtigt valutaer. LS-80TEG har også alle de standardfunktioner, man kan forvente sig af en lommeregner fra Canon, så du kan være sikker på effektivitet.

Stort LCD-display
På trods af sin kompakte størrelse har denne lommeregner et stort LCD-display, der sikrer øjeblikkelig og klar visning af tallene. Den har også et stort tastatur og store, behagelige taster, der gør det hurtigt og nemt at indtaste tal.

Smart design, stilfulde farver
Den pladsbesparende LS-80TEG er designet til at passe godt på dit skrivebord - eller hvor du ellers måtte have brug for den. Med sin smarte grå og guldfarvede finish er den en stilfuld tilføjelse til dine omgivelser.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.

Copyright © 2020 Stelling Office